Nytt utseende

Kjære lesere. Vi er iferd med å installere et nytt utseende på bloggen.

Det positive er at det nå blir lettere å lese blogginnlegga på mobil og plate-pc. Det negative er at det vil ta litt tid før alle innlegga er oppdatert opp mot det nye designet. Noen steder er tekstformateringa underlig. Andre steder er det bildene som havner på feil plass. Dette er en midlertidig situasjon, og den kommer til å løse seg, men siden det krever at hvert eneste innlegg gås gjennom manuelt vil det ta litt tid.

Forhåpentligvis vil dere vise velvilje. Det er også fint om dere rapporterer eventuelle feil enten i en kommentar til dette innegget, eller per epost til marthe.glad(æ)lokalhistorie.no.

  • Oppdatering 29.02.2016: Nå har de fleste artiklene fått nye profilbilder. Noen ytterst få gjenstår. De fleste artiklene har de samme bildene som før, men av nødvendighet har enkelte måttet få nye illustrasjoner, – det fantes rett og slett ikke høyoppløste versjoner av de bildene jeg opprinnelig hadde valgt.
  • Oppdatering 02.03.2016: Fikk beskjed om at det var problemer med kommentarfeltet. Nå skal problemet være løst og kommentarfunksjonen ser ut til å fungere fint.

Bilde: Rabarbra. Foto: Marthe Glad.

 

Share

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*